Hest kørt til døde af irske bøller

05-04-2018 15:34

Camilla Tiefensee Schrøder

En irsk dyreværnsorganisation undersøger en grufuld sag fra sidste uge, hvor endnu ukendte gerningsmænd havde spændt en hest for en sulky og kørt den til den segnede om på en vej i den irske by Cork. De efterlod den døde hest midt på gaden

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto. Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I byen Cork i det sydlige Irland blev en hest angiveligt kørt til døde af et ukendt antal gerningsmænd, som havde spændt den for en sulky og kørt den frem og tilbage til den døde af udmattelse. Det rapporterer Metro samt flere andre britiske nyhedsmedier.

Vidner har ifølge Metro set gerningsmændene spænde hesten fra sulkyen, efter den kollapsede, hvorefter de grinende forlod den midt på gaden i et beboet område. Senere blev hesten fjernet af en gummiged, og dyreværnsorganisationen Irish Society for the Prevention of Cruelty to Animals undersøger nu sagen.

– Det er på ingen måde acceptabelt, at unge mennesker på den måde går ud og kører en hest til døde og bare efterlader den. Nogle folk fortalte mig, at de så dem grine, da de gik, og det synes jeg er endnu mere grufuldt. De føler ingen skam eller dårlig samvittighed, udtaler Lisa O'Donovan fra organisationen til Metro.

Et byrådsmedlem samt flere beboere i byen har ligeledes fordømt episoden, som ikke beskrives som et enkeltstående tilfælde af dyrplageri i Cork.

Læs også

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald