Hesselhoej nu godkendt EU Hingstestation (video)

04-04-2022 11:49

Den fynske hingstestation Hesselhoej.dk er i år blevet godkendt som EU Hingstestation, og for at kunne servicere udenlandske kunder, er stationens hingste nu også kåret i udlandet

Copyright Ridehesten.com
Hallifax Lyng under Anders Sjøbeck Hoeck. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anders Hoeck fra Hesselhoej.dk fortæller, at hingstestationen siden Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning har oplevet stor interesse for deres hingstekollektion, som de fra i år også kan tilbyde udenlandske kunder, for hingstene er nu også kåret i flere udenlandske forbund. 

En halv time efter præsentationsklassen af dressurhingste i Herning blev vores hingste kåret i det tyske Hannoveraner Verband, der var mødt op i Herning for at godkendte hingste. Efterfølgende har Oldenburg Verband og Svensk Varmblod også fulgt trop, fortæller Anders og tilføjer, at det falder fint i tråd med, at Hesselhoej.dk nu er godkendt som EU Hingstestation og dermed også kan servicere udenlandske kunder. 

Copyright Ridehesten.com
Highfive Fuglsang her fremvist af Anders Sjøbeck Hoeck. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Stationens fire dressurhingste er selvfølgelig alle kåret i Dansk Varmblod. Den 4-årige Hallifax Lyng e. Schwarzgold/ Aston Martin er desuden kåret i Trakehner Verband.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hallifax Lyng er i lighed med 4-årige Hesselhoej Donkey Boss e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Zack, 5-årige Hesselhoej Rock A Billy e. Revolution/ Blue Hors Hertug og 7-årige Highfive Fuglsang e. Grand Galaxy Win/ De Niro desuden kåret i Svensk Varmblod, Hannoveraner Verband og Oldenburger Pferdezuchtverband e.V.

Hesselhoejs aktuelle hingstestation.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen