Helgstrand debuterer to heste i Grand Prix i Aarhus

17-03-2022 11:41

Annika Knudsen Lorentsen

I næste uge afholder Aarhus Rideklub landsstævne for første gang i lang tid, og her er der mange spændende ekvipager på startlisten, hvor Andreas Helgstrand blandt andet planlægger at debutere både Jovian og Queenparks Wendy i Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand med Jovian. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Det er med stor sandsynlighed et besøg værd, når Aarhus Rideklub i næste uge inviterer til landsstævne i dressur, hvor der er mange spændende ekvipager på startlisten. 

Hvis man dykker ned i startlisten for lørdags Grand Prix-klasse er der hele 22 ekvipager tilmeldt. I blandt dem er Andreas Helgstrand med to heste, som begge skal debutere på dette niveau. Den ene er den 8-årige hingst Jovian e. Apache/ Tango, som tidligere har vundet UVM for 5-års og 7-års også med Andreas i sadlen.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand med Queenparks Wendy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Den anden hest Andreas skal debutere i Grand Prix er hoppen Queenparks Wendy e. Sezuan/ Blue Hors Soprano (opdr. Kurt Gosmer), som ligeledes er 8 år. Hun har ligesom Jovian deltaget ved UVM for 5- og 7-års heste i henholdsvis 2019 og 2021, hvor det blev til en 3. plads som 5-års og en 4. plads som 7-års. 

På startlisten er der ligeledes flere udenlandske ryttere, heriblandt svenske Carl Hedin. På startlisten er der desuden mange andre spændende nævne, som eksempelvis Daniel og Tiril Bachmann

Se den fulde startliste.

Se alle startlister for stævnet.

Ridehestens fotograf vil være til stede i forbindelse med stævnet lørdag. Billederne vil komme online senest i starten af ugen efter.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen