Hein Ruus placeret i Opglabbeek

11-08-2019 11:11

Camilla Tiefensee Schrøder

Den danske springrytter Nikolaj Hein Ruus, som bor og arbejder i Canada, er fløjet over Atlanten denne sommer for bl.a. at ride på det danske landshold ved EM i Rotterdam. Denne weekend har han opnået to placeringer ved springstævnet på Sentower Park  

Copyright Ridehesten.com
Nikolaj Hein Ruus ses her på Cadillac, som han tager med til EM i Rotterdam senere på måneden. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nikolaj Hein Ruus har indtil videre sprunget to topplaceringer hjem i de trestjernede klasser ved det internationale springstævne på Sentower Park i belgiske Opglabbeek. Han lagde ud torsdag med en tredjeplads i CSI3* 140 cm Clip My Horse Prix, hvor han sprang to fejlfri runder på den 10-årige hoppe Vahinee Semilly e. Mylord Carthago/Quidam de Revel.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I lørdagens CSI3* 145 cm Mercedes Groep JAM Prix sluttede han med samme hest på en fjerdeplads efter ærgerlige fire fejl i omspringningen, hvor han ellers havde den hurtigste tid.

Se start- og resultatlisterne

Nikolaj Hein Ruus er normalt bosat i Canada, men han har denne sommer taget turen til Danmark for at starte DM og er nu udtaget til springlandsholdet, der skal repræsentere Danmark ved EM i Rotterdam.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner