Hasse Hoffmann: Vi skal have fokus på hestens holdbarhed

28-09-2019 12:51

Ryttere skal lære at træne hesten, så det ikke får konsekvenser for hestens holdbarhed. Det sætter berider Hasse Hoffmann særligt fokus på under aftenens clinic ved Hillerød Horse Show

Copyright Ridehesten.com
Foto Kristine Ulsø Olsen/Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi skal kunne ride den og skole den på en sådan måde, at den kommer i en naturlig bæring med rytter på, fortæller Hasse Hoffmann, der i aften holder en spændende clinic under Hillerød Horse Show.

Hasse Hoffmann sætter fokus på rytteren, der skal lære at træne hesten. Hvis man som rytter ikke er trænet til at træne hesten, kan det have konsekvenser for hestens holdbarhed. Ridningen og især dressur har for øje at gøre hesten mere holdbar og balanceret.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fem ryttere på forskellige niveauer undervises med fokus på hestens præmisser og med sin store viden kan publikum se frem til at tage mange gode tips og tricks med hjem i rygsækken, når Hasse Hoffmann underviser Linda Pfingstl Aasteds, Stine Lyngsø, Katrine Kraglund, Anja Kortsen og Bo Thomas Høstrup.

Det er lørdag aften fra kl. 19.30-22.30. Der kan købes billetter i døren eller online HER.

I morgen, søndag, kan du her på Ridehesten.com få endnu flere tips og tricks af Hasse Hoffmann. Du kan også købe bogen Dressur med hjerte og forstand, som Hasse Hoffmann er berideren bag. Køb bogen HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen