Harridslev Rideklub i 50 år

31-05-2024 20:40

Harridslev Rideklub, der i 1974 blev startet af en gruppe teenagere, fejrer i morgen lørdag 50-års jubilæum med fejring fra kl. 10 til de sene timer

Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen lørdag den 1. juni 2024 fejrer Harridslev Rideklub deres 50-års jubilæum med fuldt program fra morgen til aften.

Da klubben aldrig fik holdt 25-års jubilæum, blev både 35-, 40- og 45-års jubilæum fejret med stor festivitas. Nu er det tid til at fejre jubilæum igen, og festudvalget har lagt sig i selen, fortæller formand Karin Bonde Sørensen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I klubben håber man på, at gamle medlemmer har hørt om jubilæet og har lyst til at komme besøg på dagen, hvor man vil kunne se tidslinje med gamle anekdoter fra dagbøger og referater samt formandslister og sportslige resultater.

Copyright Ridehesten.com
Harridslev Rideklub. Foto: Privat

Fejring af klubbens 50-års jubilæum byder på noget for alle aldersgrupper og starter om formiddagen med kæphestestævne og konkurrencer for de lokale. Kl. 13.00 byder formand Karin Bonde Sørensen velkommen, men Dansk Rideforbunds formand Dan Boyter holder sin tale.

Underholdningen fortsætter herefter med S-springning, westernopvisning og dressuropvisning. Herefter er der udtrækning af vinderen af Skattejagten, inden der afrundes med hygge i hvid hal. Jubilæumsfesten med spisning løber af stablen fra kl. 18.

Copyright Ridehesten.com
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen