Har du sikret dig billetter til Herning?

26-12-2015 20:42

Snart vender vi endnu et kalenderblad og skriver år 2016. Dermed nærmer årets største hestebegivenhed sig, og over halvtreds tusind tilskuere forventes at indtage MCH Messecenter Herning i dagene 16.-20. marts, når Dansk Varmblods 37. hingstekåring løber af stablen i et nyt og større format med Jyske Bank Boxen i brug

Copyright Ridehesten.com

Med Dansk Varmblods Hingstekåring 2016 i Boxen er der åbnet for flere forskellige billetmuligheder, ligesom publikum vil kunne sidde endnu tættere på hestene. Boxen er ikke det eneste nye ved hingstekåringen, der for første gang også vil byde på international ridesport.

Hingstekåringen  byder på rigtig mange forskellige og spændende oplevelser i MCH Messecenter Herning. Mens nogle er mest tiltrukket af selve hingstekåringen, er andre til unghestechampionatet og konkurrenceklasserne, mens endnu nogle prioriterer gallashowet eller de faglige clinics.

Det bliver stort i 2016, når Dansk Varmblod tager Jyske Bank Boxen i brug, men de andre haller byder også på masser af tilbud og oplevelser. Opvisningsbanen i hal E, Danish Computer Group Arena, kan rumme 500 siddende og 700 stående gæster, og her vil der udover hingstekåring og konkurrenceklasser netop også være spændende clinics.

Har du ikke fået sikret dig billetter til denne gigantiske hesteoplevelse, så kan det nås endnu.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen