Har du politiets næste hest?

22-07-2024 18:47

Har du en vallak med et roligt, stabilt og modigt temperament, der er sund og rask og har mod på livet? Så kan det måske være Københavns Politis næste politihest

Copyright Ridehesten.com
Københavns Politi søger lige nu nye vallakker til deres besætning. Foto: Ridehesten.com.

Københavns Politi søger søger nye vallakker til deres besætning, det skriver de i et yderst velovervejet opslag på deres Facebook. Københavns Politi søger vallakker, der er egnede til at gøre tjeneste som politiheste. Her får hesten en lejlighed med højt til loftet, sydvendt terrasse og adgang til grønne områder, som politiet selv beskriver det.

Politihestene lever et alsidigt liv, hvor de kommer på varierende og spændende opgaver. Det kan for eksempel være i forbindelse med et arrangement på Kongehuset, at patruljere blandt unge mennesker i nattelivet, tage på patrulje i indre by, på museumsbesøg eller besøge syge patienter på Rigshospitalet. Med andre ord, har hestene hos Københavns Politi en alsidig arbejdsdag, med stor betydning for mange mennesker i samfundet. 

De heste, som Københavns Politi søger, er heste med mod på livet, der vil elske en dagligdag med fysiske og intellektuelle udfordringer i et kærligt og afvekslende miljø. Nærmere beskrivelse af de heste, de søger er: 

  • Vallak
  • 5-12 år
  • 167-180 cm i stangmål
  • Roligt, stabilt og modigt temperament 
  • Kan bestå helbredstjek med gennemsyn af sygdomshistorik samt bestå miljøtest udført af Københavns Politis Rytterisektion
  • Omstillingsparat og mødestabil

Sidder du med en nysgerrig, rolig og modig vallak, og tænker, at han passer lige ind i Københavns Politi, kan du kontakte en af medarbejderne i Københavns Politis Rytterisektion på følgende:
Mail: Kbh-rytterisektion@politi.dk
Telefon: 61391098

Copyright Ridehesten.com
Sidder du med politiets nye hest? Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen