” Han er bestemt en OL-kandidat” (VIDEO)

14-09-2019 14:03

– Han vil bestemt være en Toyko-kandidat – hvorfor ikke!, sådan fortæller den olympiske mester Charlotte Dujardin efter sejren på staldens nye stjerne Gio ved de britiske dressurmesterskaber denne weekend

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Dujardin og Gio ved de britiske dressurmesterskaber
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den olympiske mester Charlotte Dujardin ser ud til at have mindst en plan B for øje til OL i Tokyo. Indtil videre har det været antaget, at hoppen Mount St. John Freestyle var den ubestridte nummer 1 i stalden, men efter Europa mesterskaberne, der sluttede brat efter Grand Prix-klassen, hvor der blev fundet blod på flanken af Mount St. John Freestyle, viser endnu en af staldens heste sig, som kommende stjerne for Charlotte Dujardin.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved de britiske dressurmesterskaber, som afvikles denne weekend, leverede Charlotte Dujardin og den 8-årige lille dressurhest Gio e. Apache, på blot 162 i stg., flotte takter på dressurbanen i ekvipagens debut i Intermediare II, som af dommerne blev belønnet med hele 78,34 %, og en sejr i hus.

– Han er så talentfuld til piaffe og passage. Han er den modigste lille hest og han er så ægte. Jeg kunne ikke have bedt om en bedre præstation, fortæller Charlotte Dujardin til British Dressage, og fortsætter: – Han har et hjerte af guld. Jeg vil ikke presse ham, så nu skal vi hjem, og han skal have en lille ferie. Men han vil bestemt være en Toyko-kandidat – hvorfor ikke!

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner