Gode venner fra Hadsund sejrer i Dressurens Venner Cup

07-08-2020 09:40

Marie Helene Rigård Rohleder

Hadsund Rideklub vandt gårsdagens kvalifikation i Dressurens Venner Cup til stævnet i Brønderslev. De fire ryttere fra Hadsund har kendt hinanden altid og er meget stolte af at kunne repræsentere deres klub

Copyright Ridehesten.com
Holdet fra Hadsund Rideklub. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var en rigtig fed oplevelse, solen skinnede, hestene var med os, og vi havde en dejlig dag, fortæller Benedikte Brøndum på 23 år, som red på Mango E e. Fly Society XX/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri E).

I går vandt holdet fra Hadsund Rideklub, hvor Benedikte rider, kvalifikationen til Dressurens Venner Cup til stævnet i Brønderslev. 

Holdet bestod af Benedikte Brøndum på Mango E, som red til 69,483 procent, Sofie Østergaard Jensen på Malika som red til 67,500, Ditte Dahl-Andersen og Heywood af Lykkebo e. Connery/Travell (opdr. Linda Abraham) og Amalie Overgaard Hamann og Lunaria e. L'Espoir/Racin Ace XX (opdr. Sussi Koldby), som red til 73.104 procent. 

Holdet fik i alt 210.087 procentpoint. I alt deltog otte klubhold i gårsdagens kvalifikation. Se hele resultatet her. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er første gang, at jeg deltager i Dressurens Venner Cup. Os fire piger på holdet har kendt hinanden siden, at vi gik i elevskolen sammen, og det er bare super fedt at få lov til at repræsentere vores lille klub. Det er vi stolte af, siger Benedikte Brøndum. 


Dressurens Venner Cup er en klubholddressurkonkurrence, der afvikles over 6 kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale.

Kvalifikationsklasserne udskrives i LA2-A og afvikles ved C-stævner.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner