God start for voltigørerne i Bern

18-07-2024 12:11

I denne uge er de danske voltigører draget til Schweiz, nærmere Bern, for at deltage i dette års europamesterskab for junior- og youngudøvere samt verdensmesterskab for seniorer. I går var de i ringen for første gang, hvor voltigørerne leverede flotte præstationer

Copyright Ridehesten.com
De danske voltigører er kommet godt fra start i Bern. Her ses Julie Christensen. Foto: Ridehesten.com/ Aviaja Vindum Hansen.

De danske voltigører er draget til den schweiziske by Bern for at kæmpe om medaljer til dette års individuelle europamesterskab for kvindelige junior- og youngudøvere samt verdensmesterskabet for seniorer, både individuelt og for hold. 

I går var de første danske udøvere i ringen, hvor de leverede flotte resultater. I den individuelle EM-klasse for juniorudøvere var Josefine Egelund på Hornbeck's Crixus med longefører Allan Laudrup, Wilma Baden Askbo på Hornbeck's Crixus med longefører Allan Laudrup og Josephine Vedel Søndergaard Nielsen på Tophøjs Geleto Lieto med longefører Hanne H. Hansen på banen. Alle 3 par leverede flotte resultater, hvoraf Josephine Vedel Søndergaard Nielsen har lagt sig i spidsen af EM for juniorer. Wilma Askbo ligger efter gårsdagens resultat som nummer 21, mens EM-deubtant, Josefine Egelund, ligger som nummer 35. 

I young-klassen har Danmark en enkelt udøver til start, nemlig Julie Christensen på Hornbeck's Crixus med longefører Allan Laudrup. Julie lagde sig efter gårsdagens præstation ind på en foreløbig 10. plads. I den individuelle VM-klasse for seniorudøvere, er det Iben Dines Pedersen på Kick Off med longefører Hanne H. Hansen, der repræsenterer de røde og hvide farver. Iben har lånt Kick Off, og med blot en enkelt træning sammen, har parret lagt sig på en foreløbig 19. plads til dette års verdensmesterskab. 

Copyright Ridehesten.com
Iben Dines Pedersen. Foto: Ridehesten.com/ Astrid Østergaard Sørensen.

I dag gælder det igen for juniorerne, hvorefter verdensmesterskabet for seniorhold går i gang. Her har Danmark ét hold til start, nemlig Skibby 1 på Tophøjs Geleto Lieto med longefører Hanne H. Hansen. Sidst på aftenen skal Iben Dines igen i ringen, denne gang i det individuelle verdensmesterskab for seniorer. 

Copyright Ridehesten.com
Senere starter VM-holdkonkurrencen for Skibby 1. Foto: Ridehesten.com/ Aviaja Vindum Hansen.

Se stævnets start- og resultatlister her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen