God søndag i Vallensbæk

19-06-2023 11:08

Charlotte Kusk Berwald

Weekendens landsstævne i Vallensbæk Rideklub blev sluttet af med manér. Søren Møller Rohde havde en meget produktiv dag og fik en del placeringer med hjem

Søren Møller Rohde og Joker Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der har været lynende travlt ved weekendens landsstævne. Med kvalifikation til Walber Cup og op til 275 starter om dagen, har der været rigeligt at se til for stævnearrangørerne.

Dagen blev indledt med en LA1* springning og sluttede af med to MA-klasser. MA1* blev vundet af Søren Møller Rohde, der sammen med Joker Ask e. Zinedine B/ Ugano Sitte red en fejlfri runde i tiden 68,22 sekunder. Nummer to blev Ulrich Gaarslev der på ryggen af Flavie Van't Suybrouck e. Bamako de Muze/ Diamant de Semilly red fejlfrit i tiden 69,2 sekunder. Tredjepladsen gik til den svenske rytter Martina Åhs der sammen med High Hope stoppede tiden på 71,92 sekunder. Ud af klassens 11 starter, red syv fejlfrit.

Stævnet blev afsluttet med en MA2**-springning, som igen blev vundet af Søren Møller Rohde. Denne gang med Katarina Ask e. Quasimodo vd Moulendreff/ Lupicor H hvor ekvipagen nuppede en fejlfri runde i tiden 72,27 sekunder. Nummer to blev Linnea Ericsson-Carey der på ryggen af P Diddy e. Party Dance/ Jackson red i tiden 72,33 sekunder. Nummer tre blev atter Søren Møller Rohde der med Alegra Ask e.  red til 73,91 sekunder.

– Det har været et godt stævne og folk har været super glade for at være her. Det var næsten helt forfriskende da der kom lidt regn, vi måtte dog lige stoppe klassen midlertidigt grundet lyn og torden, til det var drevet videre. Det har været et godt stævne med masser af god ridning og nogle meget lange dage. Det har været første landsstævne i Vallensbæk i mange år, så det er skønt at være tilbage og vi glæder os allerede til næste år, fortæller Emilie Rosengren Johansen til Ridehesten.