Girl power i det tyske dressurmesterskab (video)

21-09-2020 13:26

Ved det tyske seniormesterskab i Tyskland i weekend var der dømt spænding, da de to kvindelige ryttere, Isabell Werth og Jessica von Bredow-Werndl med hver deres hoppe, var i meget snæver konkurrence og sikrede sig hver en mesterskabstitel

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth og Weihegold. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kun 0,26% adskilte Isabell Werth og Jessica von Bredow-Werndl i den indledende Grand Prix i det tyske dressurmesterskab, hvor Werth og den 15-årige oldenburger hoppe Weihegold e. Blue Hors Don Schufro/ Sandro Hit trak det længste strå skarpt efterfulgt af Von Bredow-Werndl og den 12-årige trakehnerhoppe Dalera e. Easy Game/ Handryk, og allerede har havde Dorothee Schneider besat tredjepladsen med sin 12-årige hannoveranervallak Faustus e. Falsterbo/ Forrest xx.

På andendagen gik konkurrencen i Grand Prix Special, hvor der også blev redet efter en mesteskabstitel, da det tyske seniormesterskab i dressur rides i Grand Prix Special såvel som Grand Prix Kür. Her kunne ingen nå Jessica von Bredow-Werndl og Dalera, der vandt deres første tyske mesterskabstitel med en score på 83,549 %, der også er ekvipagens personlige rekord. Sølvet gik her til  Isabell Werth og Weihegold med 82,569 % foran Dorothee Schneider og Faustus med 78,706 %.

Copyright Ridehesten.com
Jessica von Bredow-Werndl og Dalera. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det gjorde blot søndagens finale endnu mere spændende, at der havde været så tæt kamp om guldet i PSG, men i Grand Prix Kür trak Isabell Werth og Weihegold på deres erfaring og høje sværhedsgrad i programmet og sikrede sig guld med en score på 90,825 % for et gåsehudsfremkaldende ridt, der sluttede en midterlinje med alverdens kombinationer af passage og piaffe og slutteligt en 360 graders piaffe-pirouette. Jessica von Bredow-Werndl og Dalera sikrede sig sølv i Küren med 89,35 % ligeledes med en høj sværhedsgrad, og Jessica gav udtryk for sin stolthed over sin super stærke hoppe, der ikke havde så meget som et vådt hår efter sit ridt. For Dorothee Schneider og Faustus blev det endnu en bronzemedalje.

Alle resultater fra stævnet.

Copyright Ridehesten.com
Dorothee Schneider og Faustus. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.

 

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen