Gaston til UVM for Schweiz igen (video)

28-06-2021 19:19

Den schweiziske rytter Philine Brunner er med den 6-årige DV-registrerede hingst Gaston igen i den schweiziske bruttotrup til UVM i dressur, der afvikles i slutningen af august måned i tyske Verden

Copyright Ridehesten.com
Philine Brunner hygger med sin Gaston. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Philine Brunner er en schweizisk dressurrytter med forkærlighed for smukke, sorte Dansk Varmblods-hingste. Hun er ved den schweiziske UVM-udtagelse i Lugano videre til sidste udtagelse til UVM i Verden den 25.-29. august 2021 med den 6-årige DV-hest, Gaston e. Grand Galaxy Win/ Fürstenball (opdr. Lisbeth B. Andersen), som hun også var udtaget til UVM med sidste år.

Ved udtagelsen vandt Phili og Gaston 6-års klassen og opnåede bl.a. et 9-tal for trav. – Hvilken hest han er! Jeg har nærmest ikke ord til at beskrive, hvor fantastisk han er. Han er en daglig glæde at være sammen med, og jeg nyder hvert øjeblik med ham, fortæller Philine og fortsætter:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Han er stadig hingst, og han er den venligste hest med det bedste humør og arbejdsvilje. Jeg er utroligt glad for at have så ekstremt talentfuld en hest. Vores mål sidste år var at komme til UVM, hvilket så blev aflyst pga. COVID-19, men i år er vi igen med i bruttotruppen, og jeg håber, at vi igen vil blive valgt en af de få schweiziske pladser.

Under sit oprindelige navn Philine von Bremen (gift Brunner) red hun sin sorte hingst Straight Horse Don Tamino e. Totilas/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Straight Horse ApS), som er halvbror til Sezuan, under schweizisk flag ved UVM i Ermelo i 2018. Straight Horse Don Tamino er i dag 10 år. – Han fik sidste år en lille skade, men er tilbage i konkurrence og har startet Intermediaire II nationalt, og han er ved at være klar til Grand Prix.

Copyright Ridehesten.com
Philine Brunner og Gaston ved CDI Ornago. Foto: Sassofotografie.it.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen