Fürstenball-søn vandt 7-års finalen

02-10-2022 21:39

I det svenske Breeders Trophy er finalerne for 4-, 5-, 6- og 7-års dressurheste alle vundet af heste efter danskejede faderhingste – i dag vandt 7-årige Fontanell efter Fürstenball 

Copyright Ridehesten.com
Anita Roslund og Fontanell. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mens vinderen af 4-års finalen er efter Blue Hors St. Schufro, 5-års vinderen efter Revolution og 6-års vinderen efter Hesselhøj Donkey Boy, så er vinderen i finalen for 7-års ved det svenske Breeders Trophy under SWB Equestrian Week på Flyinge efter Fürstenball, og mange andre danskejede hingste og DV-hingste har haft afkom med i toppen af de svenske championatsfinaler i weekenden.

Søndag eftermiddag afvikledes finalen for 7-års dressurheste i det svenske Breeders Trophy i Flyinge med 10 deltagende ekvipager. Sejren gik i dag til den tidligere UVM-deltager Fontanell e. Fürstenball/ Ampère, der med Anita Roslund opnåede topkarakterer som 9,3 for galop, 9 for ridelighed og 9,2 for kapacitet. Som også vinderen af 6-års finalen er 7-årige Fontanell opdrættet af den succesfulde svenske avler, Lena Nyström.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med en lidt højere teknisk score, men lavere kvalitetskarakterer kom hingsten Dantes Vincero DJ ind på andenpladsen med Minna Telde i sadlen. Her blev de højeste karakterer 9 for trav og 8,8 for galop. Treer i finalen blev Benito SC e. Benetton Dream FRH/ Troll redet af Maria Eriksson til bl.a. 8,6 for galop.

Resultat af finalen for 7-års

Stævnets start- og resultatlister

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen