Fürstenball-afkom vandt 4-års kvalifikation

29-05-2021 13:14

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend rides det første kvalifikationsstævne i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste, og 4-års klassen i dressur er netop afgjort med en sejr til Eric Guardia Martinez og Freddie Murcury, som opnåede 87,6%

De unge heste mødes i denne weekend i Billund, hvor der afvikles årets første kvalifikation i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste i både dressur og springning. 

4-års klassen for dressurhestene er netop afsluttet, og her blev det Eric Guardia Martinez der tog sejren i sadlen på det velgående Fürstenball-afkom Freddie Murcury e. Fürstenball/Samarant. Freddie Murcury modtog et 9-tal for både skridt og ridelig, og ligeledes flotte karakterer for trav, galop og kapacitet. Det betød, at ekvipagen sikrede sig sejren med samlet 87,6%. 

Copyright Ridehesten.com
Merita Hagren og Fan Amour. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Andenpladsen i klassen gik til Merita Hagen med Fan Amour e. Foundation/San Amour, som modtog 8,8 for trav som den bedste karakter, og endte med samlet 84,8%. 

Copyright Ridehesten.com
Ditte Mikkelsen og Nollundgaards Rocket. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Tredjepladsen gik til Ditte Mikkelsen med Nollundgaards Rocket e. Revolution/Blue Hors Zack (opdr. Nollundgaard ApS), som endte med samlet 83,6%, efter at parret blandt andet opnåede 8,8 for ridelighed. 

Se resultatet af klassen her. 

Ridehestens fotograf er til stede ved stævnet i Billund denne weekend, og billederne vil være online på ridehesten.com i starten af den kommende uge.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen