Franklin-føl sejrede i region 7

29-07-2018 19:12
Avl

Weekenden på Hjallerup Ridecenter blev rundet af med DV's følskue i region 7, hvor begge fløjføl for de dressurbetonede havde Franklin som far

Copyright Ridehesten.com
Ullerup's Cassi

Igen i dag var over 100 føl tilmeldt følskue, denne gang i Region 7 på Hjallerup ridecenter. De mange føl betød at begge ridehuse var fyldt med føl hele dagen igennem, indtil både føl og tilskuere mødtes i den ene hal sidst på eftermiddagen for at afholde finaler. 

For de sprinbetonede hoppeføl var fremmødet knapt så stor og derfor blev kun en hoppe udtaget til finalen. Det betød at uden den store konkurrence kunne Ullerup's Cassi e. Volstrups Cash/Perion 9 fra Camilla Ullerup lade sig kåre som dagens springbetonede hoppeføl og samtidig indkassere en billet til Eliteskue. 

Copyright Ridehesten.com
Birkegårdens Costalago

Hos de springbetonede hingsteføl var udvalget til større i finalen hvor fem hingste havde fået adgang til. Dommerne var dog ikke i tvivl om at det skulle være Birkegårdens Costalago e. Cornettino Ask/Carson Ask, avlet og ejet af Heidi Rasmussen som skulle være fløjføl samt have en plads til Eliteskuet mens reservepladsen gik til Las Vegas H e. Comme IL Faut/Louvre S fra Bodil Kruse Hellmers.

Copyright Ridehesten.com
Florencia Lightfoot

Der var høj kvalitet hos de dressurbetonede hoppeføl hvor vinderen blev den charmerende Florencia Lightfoot e. Franklin/Michellino fra Annette Lyngs og Torben Damsbo. Moderen til Florencia Lightfoot, Maryland var også mor til årets dressurbetonede hoppeføl ved Eliteskuet i 2006, Manifique Lightfoot og ligeledes Francisca Lightfoot i 2016.  Nummer to og ligeledes med en billet til Eliteskue blev Charleen M e. Springbank II V/Sandro Hit, avlet og ejet af Sanne Mathiasen, hvor reserven blev Levina e. Quaterhit/L'espoir fra Mia Bach og Jesper Bisgaard.

Copyright Ridehesten.com
Tophøjs Faustino

Hvis man troede at niveauet ikke kunne blive meget højere efter de dressurbetonede hoppeføl, så tog man grueligt fejl. Med tre gangarter i særklasse blev fløjføllet Tophøjs Faustino e. Franklin/Blue Hors Don Romantic, avlet og ejet af Anette Nilausen og Niels-Jørgen Johansen som har samme mor som Tophøjs Tebaldo som i 2015 blev årets dressurbetonede hingsteføl ved Eliteskuet. På en velfortjent andenplads blev det Rønbjerg's Jambaleo e. Jambeau, avlet og ejet af Stald Rønbjerg og reserve blev Respect S e. Revolution/Blue Hors Romanov fra Bitten Kjettrup Thomsen.

Se kataloget HER

Se billederne fra følskuet her på siden i morgen.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald