Formen pudses af inden det går løs

27-02-2013 17:52

Signe Wiese

Det er nok ikke gået nogens næse forbi at årets hingstekåring i Herning står for døren - mange af de hingste og rideheste, der kan opleves under hingstekåringen har brugt de seneste weekender på at pudse formen 

Copyright Ridehesten.com
Michael Aabo og Bøgegårdens Graf's Stakkato har vist storform inden det går løs i Herning.

Ved weekendens landsstævne i springning hos Billund Sportsrideklub var flere af de springheste, der kan opleves i Herning til start. Det blev bl.a. til to flotte sejre til junior- og ungrytternes landsstræner Michæl Aabo, der i sadlen på avlshingsten Bøgegårdens Graf's Stakkato e. Graf Top / Stakkato først vandt fredagens MA1*, og om lørdagen vandt ekvipagen stævnets største klasse, S1*. 

Også Rudie Telgenhofs avlshingst Rockland e. Corlando / Nimmerdor var til start i Billund, bl.a. med en 2. plads i MA1* til følge. Berider Bjarne Mark gæstede ligeledes Billund med sin hjemmeavlede Unicorn's Royalisto e. Royal Z II / Corso, og tog bl.a. en 5. plads i S1*.

Ved Aarhusmesterskaber i denne weekend var ryttere fra Stutteri Ask til start, og det blev til flere til både Karen Rohde og Søren Møller Nielsen bl.a. på henholdsvis Birkegårdens Chiquita e. Coronado / Casir Ask og Laramy Ask e. Lambrusco Ask / Larome. Også disse to springheste vil kunne opleves  

Såvel Graf's Stakkato, Rockland og Unicorn's Royalisto, samt Birkegårdens Chiquita og Laramy ask er blandt de springheste, der er tilmeldt konkurrenceklasserne i Herning.

Ved weekendens C-stævne i dressur i Frederiksværk Rideklub blev stævnets højeste klasse, Intermediaire I, vundet af Carina Nevermann Torup på N.O.H.'s Wizard e. Kermo's White Talisman / Ragazzo - der også er meldt klar til start i Herning.

Startlister til konkurrenceklasser i Herning er allerede klar - du kan se dem HER - og husk at du kan følge hele Dansk Varmblods Hingstekåring på Ridehesten.com's Hingstekåringssite.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen