Ridehesten for alle

12-11-2010 07:37

Maja Golles

Med magasinet Ridehesten er du hver måned opdateret med seneste nyt inden for sport og avl samtidig med, at du får tip om hestehold, regler og pasning og konkrete gode råd til din egen ridning og træning. Vidste du, at du også kan tegne abonnement på bladet?
Copyright Ridehesten.com

Med magasinet Ridehesten er du hver måned opdateret med seneste nyt inden for sport og avl samtidig med, at du får tip om hestehold, regler og pasning og konkrete gode råd til din egen ridning og træning. Vidste du, at du også kan få abonnement på bladet, selvom du ikke er medlem af Dansk Varmblod? Magasinet Ridehesten er medlemsblad for Dansk Varmblod, Sportsrideklubben og Dansk Sports Ponyavl, lige som det er officielt organ for Dansk Ride Forbund. Det betyder, at mange klubmedlemmer modtager bladet som deres medlemsblad hver måned. Dette er dog ikke det samme som, at man som almindelig rytter ikke kan abonnere på bladet – eller at bladet ikke er relevant for dem. Ridehesten er for alle ryttere, der vil noget med deres sport! Artiklerne i magasinet er skrevet af fagfolk med forstand på heste. Med eksperter, topryttere, dyrlæger, avlere, dommere og “hverdagsryttere”, der i flæng kommer til orde, er du sikret en saglig behandling af aktuelle emner. Du bliver med andre ord godt klædt på i forhold til nye tiltag, regler, arrangementer, stævner, ideer, træningsformer, sygdomsbehandlinger, forebyggelse, hestehold og meget andet. Indholdet er alsidigt, og sikrer hver måned stof til både ryttere, hesteejere og konkurrenceudøvere.

Info

Julegaveidé?
Har du – eller en du kender – ikke abonnement på Ridehesten, så var det måske en god idé med et abonnement som julegave? Gaven vil helt sikkert vække glæde hele året rundt! Bestil på: Ridehesten.com eller ring på tlf. 98 51 24 66.

Måske en kommende julegave?

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen