Forårsaktiviteter hos Hippo-Logisk Træning

21-03-2010 07:31

Maja Golles

Hippo-Logisk Træning i Sparkær ved Viborg byder foråret velkommen med nye aktiviteter for hesteinteresserede i hele april måned. Træner og certificeret Monty Roberts-instruktør Maj-Britt M. Carter inviterer alle hestevenner til et lærerigt og inspirerende forår
Copyright Ridehesten.com
Certificeret Monty Roberts-instruktør Maj-Britt M. Carter lærer fra sig ved flere lejligheder i løbet af foråret. (Foto: Ridehesten.com)

Tirsdag den 23. marts kl. 19 – 21 kommer Eva Lønborg-Madsen til Sparkær og demonstrerer Equine Touch. Dette er en manuel, ikke-diagnostisk, ikke-invasiv body work-teknik, som arbejder på det bløde væv, dvs. bindevæv og muskler, på et holistisk niveau. Teknikken har en utroligt positiv indvirkning på heste – unge som gamle, konkurrenceheste som turheste, store som små. Du kan læse mere på www.equinetouch.dk. Prisen for at overvære demoen er kr. 100,- og inkluderer kaffe og kage. Maj-Britt Carter afholder kurser i træning og ridning i april på træningscentret. Her kan alle være med uden forudgående kendskab til teknikkerne. Man kan deltage både med og uden hest. Allerede den 3. april kan du efter aftale tage din hest med til træningscentret og her få hjælp til de adfærdsproblemer eller andre spørgsmål, du måtte have. Den 10. og 11. april er emnet Join-Up/Kombi, hvor man blandt andet vil lære de grundlæggende principper i Monty Roberts’ træningsteknik Join-Up. Du får her mulighed for at opnå et tættere forhold til din hest. Den 17. og 18. april kan du blive undervist i Balanceret Ridning. Lær at sidde mere i balance på din hest, så jeres samarbejde kommer til at fungere bedre. Fra den 19. til 30. april tilbydes modul 1 i Monty Roberts grundkursus. Kurset kan tages alene for personlig udvikling, men kan også indgå som første del af selve uddannelsen til Monty Roberts instruktør sammen med modul 2. Se mere om Hippo-Logisk Træning og Maj-Britt Carter på www.hippo-logisk.com. Tilmelding til alle arrangementer sker på tlf. 2630 3067 eller mail majbritt@hippo-logisk.com.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen