Følg de danske ryttere live ved EM

08-07-2021 07:05

I går blev der taget hul på Europamesterskaberne for children, junior og ungryttere. Det afholdes i spanske Oliva Nova og det er muligt at følge de danske ryttere via gratis livestream, når holdmedaljerne i dag skal uddeles

Copyright Ridehesten.com
Det danske ungrytter hold bestående af Sara Aagaard Hyrm/Skovborgs Romadinov, Cecilie Bonefeld Dahl/Comtesse, Sofie K. Hansen/ Dieu D'Amour 3 og Laura Jarlkvist Rasmussen/Aatoftens Dornier. Foto: Privat

I dag skal holdmedaljerne uddeles ved EM for de unge ryttere i Spanien og Danmark har særdeles store medaljechancer hos både junior og ungrytterne. I går red de første to ryttere for alle hold og her lagde det danske juniorhold sig ind på tredjepladsen mens ungrytterne lagde sig ind på en foreløbig fjerdeplads, blot marginaler fra bronzepladsen.

Nu skal holdenes resterende ryttere ride hvorefter medaljerne skal fordeles og her er det muligt at følge med hjemmefra via gratis livestream.

De danske ryttere har følgende starttider i dag:

Junior
Klokken 08.24:  Frederikke Gram Jacobsen på Ryvangs Zafina
Klokken 11.02: Alexander Yde Helgstrand med Grevens Sa Va

Ungrytter
Klokken 16.26: Laura Jarlkvist Rasmussen med Aatoftens Dornier
Klokken 19.21: Sara Aagaard Hyrm med Skovborgs Romadinov

Link til livestream på Facebook for juniorrytterne HER samt ungrytterne HER

Fakta
Livestream på ClipMyHorse

Hele stævnet livestreames via ClipMyHorse HER. Det er muligt at se livestream gratis via en computer hvis man ikke åbner videoen i fuld skærm, men blot beholder den i almindelig/lille størrelse. Det kan IKKE ses gratis på tablet eller telefon, kun via computer.

Se alle start - og resultatlister HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen