Følaften i Dansk Varmblods region 7 - for alle

24-06-2021 12:38
Avl

Den årlige følaften i Dansk Varmblods region 7 er blevet en populær tradition, der ofte har tiltrukket interesserede fra andre regioner. I år finder arrangementet sted den 10. juli med besøg på fire stutterier, der alle visser både dressur- og springføl

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblods region 7's traditionsrige følaften har til formål at give hesteavlere og andre interesserede en hyggelig eftermiddag og aften med ridehesteavlen i fokus. Hvert år går turen rundt til omkring fire avlere, der fremviser føl - nogle på marken eller på staldgangen og andre på fold eller i ridehal.

Det primære er at se avlernes føl og høre om deres avlsarbejde. Hele turen rundt vil der være rig mulighed for snak og hygge – og Nordentoft Equestrian sponserer arrangementet med noget køligt at slukke tørsten med. Det er gratis at deltage i eftermiddagens følkig på de fire stutterier, hvor man selv kører til på fastsatte tidspunkter. Arrangementet er åbent for alle, og det er ikke et krav at være medlem af Dansk Varmblod.

Turen går den 10. juli 2021 til:

  • 14.00 – 15.15  Stutteri LBA v/ Lisbeth Bredmose Andersen, Engholmvej 5, 8832 Skals (1 spring- og 6 dressurføl)
  • 16.00 – 16.45  Stutteri Damgaarden v/ Elsebeth Jepsen og Peter Johansen, Fløevej 21, 9530 Støvring (1 spring- og 3 dressurføl)
  • 16.55 – 17.40  Stutteri Skovgaarden v/ Ingeborg og Jørgen Abildgaard, Støvring Hedevej 27, 9530 Støvring (1 spring- og 2 dressurføl)
  • 18.00 – ….        Frej Horses v/ Britta og Georg Thinggaard, Nibevej 225, 9200 Aalborg SV (2 spring- og 2 dressurføl)                      
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter at have set de sidste føl hos Frej Horses er der fællesspisning på stutteriet, og det er nødvendigt at tilmelde sig til aftenarrangementet. Maden består af forskellige salater og flere slags kød samt selvfølgelig lækre Bender-tærter til kaffen - og igen sponserer Nordentoft Equestrian drikkevarerne.

Tilmelding skal ske til joetophoej@gmail.com senest søndag den 4. juli. Prisen er 125,- kr. Læs mere om betalingsform mv.

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen