LIVE: Dansk Varmblods Krafft Eliteskue 2022

17:22 Tre dressurbetonede guldmedaljehopper: Dina Holmklit - Brandtbjergs Divya - Sparkletiní

Flotte procenter hos Karlslunde Rideklub

11-06-2022 19:02

Mie Thorup Poulsen

Karslunde Rideklub har gennem de sidste år været under en kæmpe forvandling. I denne weekend afholder de dressurstævne på deres flotte udendørsbaner og her er der redet særdeles flotte og høje procenter

Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend afholdes der C-stævne i dressur for heste og ponyer hos Karslunde Rideklub. Gården har gennem de seneste par år været under en stor renovering, hvor de blandt andet har fået anlagt nye, flotte baner og renoveret både stalde og ridehuse. Og trods det, at de fortsat er i gang med at bygge ny, stor rytterstue, forhindrer det dem ikke i at holde stævner. 

I dag lørdag var det hestenes tur, som lagde ud med LA1 og 2, og her skulle der rides til for at opnå placering. Intet mindre end 77% skulle der til for at opnå placering, og ellers lå de placerede ryttere meget tæt. Med 77,963% blev vinder af klassen Clara Sofie Hilstrøm Unik Landie e. Dicardo/ Uno Don Diego, som red en LA1. Tæt forfulgt med 77,593% blev det Mette BrandtRhapsody e. Skovens Rafael/ Don Primero på andenpladsen også i en LA1. Tredjepladsen blev besat af Signe Munch WibergHolsteins Just a Dream e. Dream Boy/ Florencio, som red en LA2 til 77,069%. 

Næste klasse bestod af LA4 til 6 for heste. Her blev der også redet til flotte procenter og vinder af klassen blev Karoline Krog HansenSkovtoftens Replay e. Blue Hors Rush Hour/ Ragazzo, som red en LA5 til 73,333%. Andenpladsen gik til Alma Bang RasmussenLondon Nexen e. Lingh/ Sir Donnerhall I, som red til 72,895% i en LA6. De næste to placeringer gik til LA4 rytterne, på tredjepladsen blev det Maja Olund Raunstrup Monique e. Blue Hors Farrell/ Shampus med 71,912% efterfulgt af Simone Marie HolstSlæggerup’s Giacomo e. Grand Galaxy Win/ Rosentanz på fjerdepladsen med 71,765%. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Næstsidste klasse var en MB0 til 2, og her tog Julie Graff Sabine-Høm e. Sunset Hit/ Carano sejren med 70,897% i MB0. På en andenplads blev det Linda Pfingstl AastedKgs. Hørgaard Zig-Zag e. Sezuan/ Blue Hors Hertug, som red en MB2 til 68,158%. Tredjepladsen blev besat af Camilla MadsenDrisdal’s Royal Mezzi e. Blue Hors Zee Me Blue/ Urprinz  med 68,077% i MB0, mens Mette WallinHorsebjerg Galina e. Galant Hornbæk/ Dolar tog fjerdepladsen med 67,051% også i MB0. 

I dagens sidste klasse skulle rytterne prøve kræfter med nogle af de sværeste programmer Intermediaire I og II samt Grand Prix. Vinder blev Sebrina Schlott ChristiansenSoelbergs Anjas e. Gagarin/ Mercurius, som red en Intermediaire I til 66,447%. Klassens andenplads gik Helene Elisabeth SlothSelene e. Scolari/ Royal Angelo, som red til 65,600% i Grand Prix.

Stævnets start- og resultatlister.

Ridehestens fotograf har taget billeder hele lørdagen – se billederne her på hjemmesiden i starten af næste uge. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing