Flotte danske placeringer internationalt

22-06-2019 21:33

Annika Knudsen Lorentsen

De danske springryttere, som i denne uge rider internationale stævner flere steder i Europa, har endnu engang leveret flotte runder og resultater

Copyright Ridehesten.com
Anne-Charlotte Bøgh-Sørensen på Picobello Judarco.

Ved det internationale stævne i Knokke i Belgien er det i dag blevet til endnu en syvendeplads for Clara Hallundbæk. I dag blev hun nemlig placeret med den 10-årige vallak Canturino e. Canturano/ Lord Calando i CSI3* 145 cm. 

Ved samme stævne blev det til en sjetteplads for Anne-Charlotte Bøgh-Sørensen på Picobella Judarco e. Udarco Van Overis/ Naba de Reve i CSI1* Grand Prix 130 cm, mens Anne-Charlotte med hesten Catniss blev placeret som nr. 11 i CSI1* 110 cm.

Se start- og resultatlister her.

Endnu en flot præstation fra Emil Hallundbæk

I dag blev der ved det CSI5* stævne i Cascais i Portugal redet anden runde af denne afdeling af Global Champions League og her leverede Emil Hallundbæk endnu en nulrunde i 155/160 cm på Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam De Revel. Desværre fik Emils holdkammerat endnu engang lidt fejl i dagens runde, ligesom han også gjorde i torsdags, og derfor endte holdet som nr. 10 ud af 16 hold. 

Samlet ligger Berlin Eagles, som Emil rider for, på en syvendeplads ud af 16 hold efter 9 ud af 19 afdelinger med 143 point. Det førende hold London Knights har pt. 172 point. For en sejr opnår et hold 30 point, så meget kan nå at ske i de sidste 10 afdelinger.

Se start- og resultatlister her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen