Danske placeringer i Spanien

25-02-2023 06:21

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne i Vejer de la Frontera i Spanien, blev det i går til flere flotte placeringer for de danske springryttere, blandt andet i 145- og 140-cm klasser

Copyright Ridehesten.com
Jennifer Pedersen med Didam. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

En del danske ryttere er i denne uge til start ved det 4-stjernede internationale stævne i Vejer de la Frontera, Spanien, og i går sikrede de danske ryttere sig flere placeringer. 

Jennifer Pedersen red sig til en placering i en 145 cm-klasse i sadlen på den 15-årige Didam 2 e. Cardento/ Guidam med et flot og fejlfri runde. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I en 140 cm-klasse for 8-års heste red Zascha Nygaard Andreasen sig til to placeringer. Bedst blev hun med Stanley e. Stakkato/ Calido I, og de endte som nr. 7 efter en hurtig og fejlfri runde. Hun red ligeledes fejlfrit med sin anden hest i klassen, og sikrede sig 15. pladsen, her var det hesten Cornflake CR e. Cascadello/Cassicor. 

I en 135 cm-klasse sikrede både Rikke Belinda Barker, Tina Lund og Zascha Nygaard Andersen sig en placering. Rikke tog tiendepladsen med Zarco di Arezzo Z e. Zandor Z/ Coriano Z. Tina blev nr. 15 med Cabagisa Z e. Cabachon/ Grossadmiral, mens Zascha Nygaard Andreasen tog 16. pladsen med Coleccini e. Colestus/ Chin Chin, og hun sikede sig dermed sin tredje placering på dagen. 

Se alle start- og resultatlister fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner