Flot springning i Aalborg

11-11-2017 21:00

Endnu en dag har budt på masser af springning hos Sportsrideklubben Aalborg. Der er blevet redet stærkt i kampen om plads videre til morgendagens finale

Christel Worre-Jensen og Caballero 80
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hele 251 ekvipager har været på springbanen ved det store landsstævne hos Sportsrideklubben Aalborg i dag. I morgen gælder det kampen om det Jyske Mesterskab for U18/U21 samt senior.

I dagens MB2** 130 cm, der er adgangsgivende til U18/U21 finalen i morgen, blev det Kit Møller Pedersen med den 10-årige hoppe Møllgårds Comtesse e. Corratus/Willemoes (opdr. Finn L. Christensen), der var absolut hurtigste ekvipage på banen  med nul fejl i tiden 61.79 sekunder. Ind på andenpladsen red Sandra Thinggaard Byrgesen på Quality Solution V. e. Quattro B/Cajus (opdr. Vicky og Moni Mathiesen), der leverede en flot nulrunde i tiden 63.17 sekunder, mens tredjepladsen gik til Sofia Westergaard med Åen’s April e. Cosmeo/Boheme (opdr. Per og Stine Weinreich), der sluttede i tiden 63.49 sekunder med nul fejl.

Aftenen bød på MA2** 140 cm, der ligeledes giver adgang til morgendagens finale. Alexander Godsk med Cabrio e. Ukato/Mytens XX (opdr. P.P. Frans) løb af med sejren efter en fin nulrunde i tiden 62.62 sekunder, efterfulgt af Christian Petersen og Zahr Alfarvad Z e. Zandor Z/Landaris på andenpladsen med nul fejl i tiden 62.84. Robin Grauff Jacobsen og Chassé e. Cosmeo/Cassini II (opdr. Mia Givskov og Søren Nedergaard) snuppede tredjepladsen med 64.68 sekunder.

Dagens højeste klasse S1* 145 cm, der giver adgang til seniorfinalen søndag, gav rytterne store problemer, og kun to ekvipager kom fejlfrit gennem banen.
Christel Worre-Jensen på den 7-årige hingst Caballero 80 e. Champion du Lys/Acord II (opdr. Norbert Borgmann) løb af med sejren som absolut hurtigste ekvipage på banen. Med hele 3,7 sekunder til nærmeste konkurrent red Christel og Caballero ind i tiden 68.52 sekunder med nul fejl.
Robin Grauff Jacobsen og Hattrick e. Heartbeat/Diamant de Semilly (opdr. Carsten Carstensen) snuppede andenpladsen med nul fejl i tiden 72.22 sekunder, mens Hans Ley og Kong´s Alli e. Bøgegårdens Apollo/Candaletto (opdr. Hans Ley), der ellers var hurtige på banen, desværre tog fire fejl i tiden 69.13 sekunder, og sluttede på tredjepladsen.