Flot karriereafslutning til Taloubet Z (VIDEO)

22-01-2018 10:32

Den legendariske springhest Taloubet Z sagde i weekenden farvel til en lang karriere i sporten. Den 18-årige hingst fik en uforglemmelig afslutning med en World Cup-sejr

Copyright Ridehesten.com
Foto: FEI/Daniel Kaiser
Nyheden fortsætter efter annoncen

Søndag eftermiddag var afslutningen på et langt eventyr for Christian Ahlmann og den legendariske avlshingst Taloubet Z. World Cup-stævnet i Leipzig var nemlig det allersidste stævne for den 18-årige KWPN-hingst Taloubet Z e. Galoubet A/Polydor, der nu pensioneres.

En propfyldt arena var klar til at overvære ekvipagens sidste runde på den internationale springscene. Både publikum og de øvrige ryttere var spændte, og alle ville se det magiske par i aktion en sidste gang.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Christian Ahlmann og Taloubet krydsede fejlfrit målstregen i tiden 46,19 sekunder og modtog en stående ovation fra publikum. Glædens tårer sprang fra Talobets ejer, Ahlmanns partner Judy Ann Melchior, da World Cup-sejren var i hus.

Ekvipagen vandt netop World Cup'en i Leipzig i 2011, blev nr. 6 i 2016 i Göteborg og har været med til at vinde tysk holdbronze ved OL 2016 i Rio de Janeiro og holdsølv ved EM 2015 i Aachen samt en næsten uendelig lang liste af internationale sejre og placeringer, der til sammen har udløst en præmiesum på over 2 millioner euro.

Se alle resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen