Flere placeringer til de unge talenter

15-05-2017 14:15

De unge springtalenter har tilbragt weekenden i Belgien, hvor de har forsvaret de rød-hvide farver ved Nations Cup, men der er også redet flere placeringer hjem til Danmark

Copyright Ridehesten.com
Gustav Christian Jacobsen og Fayot i aktion
Nyheden fortsætter efter annoncen

Da danske pony-, children-, junior- og ungrytterne har kæmpet blandt et hårdt felt ved internationale stævne i Opglabbek, Belgien. Dannebrog røg til tops, da de danske childrens ryttere snuppede andenpladsen ved Nations Cup fredag, men det er også blevet til flere fine placeringer til de danske ekvipager.

Torsdag var første dag på springbanen for de unge talenter. Noona Wildfang Linde på Chelino 3 e. Conway/Calato red ind på en fjerdeplads med nul fejl i tiden 62,91 sekunder i CSIOch 125 cm, og fredag var ekvipagen endnu engang på banen, denne gang skulle der springes 130 cm, hvor det denne gang blev til en flot tredjeplads i tiden 76,41 sekunder.

Lørdag var det ungrytter Jessica Toelstang og Luigi e. Lamentos/Concetto, der snuppede en fjerdeplads i CSIOY 140 cm. Ekvipagen red nul fejl i tiden 67,07 sekunder, mens children-rytter Gustav Christian Jacoben som eneste dansker tog en placering i Grand Prix 130 cm. Det var en teknisk svær bane, men sammen med Fayot e. Lupicor H/Edison snuppede ekvipagen en flot fjerdeplads med fire fejl efter omspringningen i tiden 43,73 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Også ponyrytter Josefine Sandgaard Mørup og Bebo Com e. Monaghastown Fred/ Canal Misty Fionn red en fjerdeplads hjem, ekvipagen red nul fejl i tiden 47,10 sekunder.

Se alle resultaterne HER

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen