Ny ung jysk mester i springning

10-11-2018 19:43

Mathilde Falle

Jysk mesterskab finalen for U18/U21 blev sat i gang lørdag eftermiddag, og de unge ryttere gav den hele armen

Copyright Ridehesten.com
Den nye jyske mester Maria Barenewitz Schou og Seana 2 e. Stolzenberg/Escudo II (opdr. Jens Meyer).
Nyheden fortsætter efter annoncen

18 finalister deltog i årets jysk mesterskab for U18/U21, en noget kortere startliste end sidste år, men det holdte ikke de unge ryttere fra at ride med alt de havde.

Dog gav Bo Bak Andersens bane dem nogle udfordringer, og da alle ekvipager havde redet hovedspringningen, var der kun fem ekvipager, der havde redet over målstregen med nul fejl og dermed videre til omspringningen.

Sejren og titlen som jysk mester blev redet i hus af sidste års andenplads, nemlig Maria Barenewitz Schou og Seana 2 e. Stolzenberg/Escudo II (opdr. Jens Meyer) efter en flot nulrunde i tiden 37.55 sekunder Hun blev efterfulgt af Adam Sparlung OlesenUnicorn’s Love Me Tender e. Contender/Champion Du Lys (opdr. Janni Thermann), der også red omspringningen med nul fejl i tiden 41.61 sekunder. En lovende ekvipage, der kun har været på konkurrencebanerne sammen i et par måneder. 

På tredjepladsen kom Mia Hovgaard Jessen med Sikita e. Stolzenberg/Lambrusco Ask (opdr. Aksel Rasmussen) der red en flot runde i omspringningen, desværre med 4 fejl i tiden 41.72 sekunder. Lige i hælene kom Astrid Svenstrup Casila e. Volstrups Casillas/Concorde (opdr. Hanne Mortensen) også med 4 fejl i omspringningen i tiden 42.02. Femtepladsen gik til For Joy e. For Fashion/Colman (opdr. Jochen-Wilfried Rattay) med Sabine Karlskov Lange i sadlen, der sluttede omspringningen med 4 fejl i tiden 45.24 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Seniorerne afgøres i morgen
Det har været spændende at følge de unge ryttere, der igen viste gode takter og potentiale for fremtiden. Søndag eftermiddag er det seniorerne der står for skud, når deres finale løber af staben klokken 14.

Det ligger op til en spændende finale for seniorerne, da Hans Ley, den forsvarerende jyske mester, sejrede i dagens S1*-klasse, der er adgangsgivende for finalen i morgen. Man må sige, at Hans Ley og Kong’s Alli e. Bøgegårdens Apollo/Candaletto (opdr. Hans Ley) ligger en god stil med en tredjeplads i fredags klasse og en førsteplads i dagens klasse. Men alt kan nå at ske endnu, da feltet er fyldt med gode ryttere og fantastiske heste.

Se resultaterne fra stævnet HER. 

Copyright Ridehesten.com
Hans Ley og Kong’s Alli e. Bøgegårdens Apollo/Candaletto (opdr. Hans Ley) tog i dag sejren i S1*-klassen.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen