Flere Grand Prix-klasser på programmet ved Baltic Cup

22-01-2022 08:37

Annika Knudsen Lorentsen

Fra torsdag-søndag i denne uge afholder Riders Cup årets første afdeling af Baltic Cup, og dagen i går bød på både danske og svenske sejrer, mens der i dag venter Grand Prix-springning for både children og U25-rytterne

Copyright Ridehesten.com
Jessica Holm Svensson og Sabrina Fair. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er Riders Cup værter for Baltic Cup. I går blev der afholdt holdspringninger for både kategori 2-ponyer og U25, hvor sejren gik til Danmark hos kategori 2-ponyerne, mens det ligeledes var hjemmebane-nationen, der tog sejren for U25.

På det vindende danske kategori 2-ponyhold red Augusta Michaela Jungersen med Lough Key Dizzy Rascal, Holly Meier Løfstrøm med Kantje's Britta, Emilie Øvlesen med Carnhill Bertas Lad og Jessica Holm Svensson med Sabrina Fair. 

Hos U25-rytterne var det Noona Wildfang Linde med Cloi, Frederik Fensholt med Dalvaro-W, Victoria Sophia Hjort Madsen med Catwalk V og Freja Høyer Pedersen med Christiania, der udgjorde holdet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I gårsdagens individuelle klasser blev sejrene rimeligt ligeligt fordelt mellem danske og svenske ryttere. 

Dagen byder på flere holdkonkurrencer og Grand Prix
I dag forsætter Baltic Cup-stævnet, hvor der er flere spændende klasser på programmet. Både kategori 3 og kategori 1-ponyrytterne skal ride holdkonkurrence. 

For children og U25-rytternes vedkommende er det i dag, at der kan rides Grand Prix, som for childrenrytterne er på en 125 cm høj bane, mens U25-rytterne skal springe hele 140 cm. 

Følg start- og resultatlister fra stævnet.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald