Flarup og Hastrup til Italien

22-10-2009 08:37

Grethe Næsby

De danske militaryryttere Peter Flarup og Irene Mia Hastrup er i denne weekend til start ved det trestjernede CIC militarystævne i Italien med deres DM-heste
Copyright Ridehesten.com
Irene Mia Hastrup og Nordea Jaslo deltager ved det trestjernede CIC-stævne i Italien i disse dage. (Arkivfoto: Ridehesten.com).

Peter Flarup og Irene Mia Hastrup er i disse dage til start ved CIC3* i Cameri d. 21.–25. oktober i Italien, Peter Flarup starter DM-hesten Calista E, mens Irene Mia Hastrup deltager med sine DM-heste Odin og Nordea Jaslo. Flarup er med den 8-årige hoppe regerende dansk mester, mens Irene Mia Hastrup blev placeret som nr. 2 med Odin og som nr. 7 med Nordea Jaslo ved årets DM. Peter Flarup har netop i sidste weekend deltaget med hesten Chanel ved VM for ungheste i franske Le Lion d'Angers og er nu rejst videre til Italien. Irene Mia Hastrup har medbragt sine to heste, den 10-årige Odin og 17-årige Jaslo e. Racing Ace xx. Irene Mia Hastrup har for nylig vundet det 2-stjernede stævne i Langenhagen i Tyskland på Odin.

Links

Læs alt om VM i Lyon d'Angers i novembernummeret af Ridehesten.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen