De unge heste viser sig fra deres gode side i Italien

14-04-2022 09:56

Christine Krogh Frausing
Skribent

En del danske ryttere er draget ud i Europa for at skyde udendørssæsonen i gang, og blandt andet i Arezzo, Italien går det godt, hvor de danske ryttere med deres unge heste hev et par placeringer hjem i går

Copyright Ridehesten.com
Rikke Haastrup og Early F. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske ryttere er spredt over hele Europa for at skyde udendørssæsonen i gang, og blandt andet i Arezzo, Italien, er en stor flok danskere samlet. Her var det i går de unge heste der skulle på banen, hvor det særligt for Rikke Haastrup lykkes at hive en del placeringer ind.

I klassen for 6-års heste blev Rikke Haastrup placeret som nr. 7, 8 & 9, imens Linnea Ericsson-Carey også nåede at ride sig ind på en placering, som nr. 11.

På 7. pladsen blev Rikke placeret med Skovlunds Zirocco e. VDL Zirocco Blue med en fejlfri hovedrunde og omspringning i tiden 34,11 sekunder. 8. pladsen tog hun med Early F e. Eldorado van de Zeshoek/ Ustinov, da de red en fejlfri hovedrunde og omspringning i tiden 34,38 sekunder. 9. pladsen tog hun med Quinten Van Hippo-Lux e. Elvis Ter Putte/ Canaletto, der ligeledes red fejlfrit i hovedrunde og omspringning, i tiden 34,44 sekunder.

Linnea Ericsson-Carey ligger sig ind på en 11. plads med Hipster SV e. Corporal VDL/ Cornetto, da de red fejlfrit i både hovedrunde og omspringning i tiden 35,20 sekunder. 

Rikke Haastrup havde ligeledes en god uge i sidste uge, hvor hun med sine topheste fik to placeringer i henholdsvist en 145 cm LR-klasse, samt i en 155 cm LR Grand Prix-klasse. Læs om det her.

Copyright Ridehesten.com
Shane Ericsson-Carey og Context. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Linnea i top 5

I klassen for 7 års heste lykkes det Linnea Ericsson-Carey at ride sig en på en 5. plads med hesten Context e. Contant Q 1203/ Cardento. De red fejlfrit i både hovedrunde og opspring, og sluttede på 41,14 sekunder. 

Rikke Andersen blev i samme klasse placeret som nr. 7 med Vrida H e. Viscount 22/ Chacco-Blue. De havde en fejlfri hovedrunde, imens der i omspringningen sneg sig 4 fejl ind. Det var dog nok til at blive placeret, da banen tydeligvis voldede de unge heste lidt problemer. De sluttede i tiden 43,25 sekunder.

Martin Dinesen Neergaard bliv ligeledes lige akkurat placeret på en 12. plads med hesten Cocothaura PS e. Comme IL Faut 5/ Conthargo, desværre med 4 fejl i hovedrunden.

I dag skal nogen af danskerne blandt andet ride 145 cm Grand Prix kvalifikation.

Find start- og resultatlister her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen