Fjordhest sejrede ved Christmas Show Warm Up pony

03-12-2021 15:23

Christine Krogh Frausing
Skribent

Natasja Jørgensen og Halskovs Grabb red i sidste uge Christmas Show Warm Up for ponyer, hvor de Natasja med sin fjordhest sejrede i Kobberturens trøstefinale. Natasja var ude for en rideulykke i 2020, men det til trods, har 2021 vist sig at være deres 'comeback' år

Copyright Ridehesten.com
Natasja Jørgensen og Halskovs Grabb. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Natasja Jørgensen og Halskovs Grabb red sidste år DM for Fjordheste, hvor parret var uheldige at være ude for en  rideulykke. De skulle ride omspringning om sølv- og bronzemedaljen, men efter spring nr. 6 snubler Grabb, og lander på Natasja. Natasja blev hentet med ambulance, og selvom der var mistanke om flere forskellige brud, slap Natasja med en hjernerystelse, der dog har plaget hende lige siden. 

Det betyder meget for mig at vise, at Fjordhesten også kan vinde over andre almindelige ponyer [Natasja Jørgensen]

Et godt Christmas Show Warm Up

Selvom Natasja's hjernerystelse stadig plager hende, og hun har svært ved at gå i skole, så kan hun ikke lægge hest på hylden. Derfor skulle hun selvfølgelig - som hun plejer - til Christmas Show Warm Up for ponyer. Her red de Messing- og Kobbertur, hvor de særligt i Kobberturen leverede et godt resultat. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Desværre bliver vi ofte set ned til, fordi vi har en Fjordhest, og vi har ofte fået nedladende kommentare for at ville være med i ponyspringsporten. Det har heldigvis hjulpet på det, at Natasja og Grabb har vist deres værd og særligt ved dette Christmas Show har mange været henne med positive ord i vores retning, fortæller Elisabeth Jørgensen, Natasja's mor. 

Copyright Ridehesten.com
Natasja Jørgensen og Halskovs Grabb. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard

Natasja og Halskovs Grabb skulle onsdag i sidste uge ride Kobberturens trøstefinale for kategori 1 ponyer, hvor de endte med at vinde klassen. De red nemlig fejlfrit i en tid der var betydeligt hurtigere end andenpladsen. Natasja red i mål i tiden 27,63 sekunder i anden fase, imens Ida Bønkel Pedersen og Marienlund Million Dollar Baby red fejlfrit og i en andenfase tid på 30,30 sekunder. Camilla Winther og Brummerhoeve's Newton H besatte tredjepladsen med nul fejl, og en andenfase tid på 30,96 sekunder. 

Casper Cassøe interviewer alle vindere af finaler i den grønne stol, og her havde Natasja noget særligt på hjerte.

– Det betyder meget for mig at vise, at Fjordhesten også kan vinde over andre almindelige ponyer, fortalte Natasja Jørgensen.

 

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen