Firkløveret inviterer alle til clinic med julehygge

24-11-2021 09:35

Annika Knudsen Lorentsen

I første weekend af december holder Firkløverets Springakademi clinic for deres ryttere, og her er publikum i den grad velkomne. Her er nemlig lagt op til nogle hyggelige dage, hvor der bestemt også er noget at komme for, selvom man ikke er en af akademiets ryttere

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vil du gerne blive inspireret af dygtige ryttere og særdeles kompetente trænere og samtidig have muligheden for at hygge med dine venner? Så er det oplagt, at I planlægger et besøg forbi Firkløverets Springakademis clinic den 4. december. 

Denne clinic afholdes egentligt fra den 3.-5. december på Riders Cup (Tybjergsvej 14, 4160 Herlufmagle), men særligt lørdag den 4. er i fokus, for her er der planlagt flere spændende ting for publikum, hvor der blandt andet serveres æbleskiver og flæskestegsandwich, ligesom man kan overvære en spændende showklasse med akademiets nye seniortrup. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Firkløverets Springakademi har i en årrække forsøgt at forbedre den danske springsport, særligt blandt de unge mennesker, og det med stor succes. Nu er der også blevet plads til seniorryttere og sammen kan de forskellige aldersgrupper spare med hinanden og få læring med fra akademiets trænere Maria Gretzer, Björn Carlsson og Emil Hallundbæk. 

Hvis du som publikum gerne vil komme på dagen, så besøg Firkløverets Springakademis Facebook-side, hvor du finder mere information omkring arrangementet, og her har du også mulighed for at deltage i akademiets konkurrence for publikum. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen