Fire ryttere i front med 0 fejl

10-05-2013 17:22

Britt Carlsen

Det danske mesterskab for seniorer er fortsat vidt åben, idet fire ryttere har redet to 0-runder i dagens først afdeling og Charlotte Lund var helt i særklasse med dobbelt nul på to heste

Det var en fornuftig stor bane der mødte rytterne i dagens første afdeling af det danske seniormesterskab hos Absolute Horses ved Kolding. 34 ryttere stod på startlisten, og i første runde var det lykkedes for otte at ride banen fejlfrit. Rytterne skulle dog springe banen to gange og det betød, at der skete nogle ændringer i toppen.

Tina Lund havde lagt sig i front med Zamiro e. A'Khan Z med en hurtig, fejlfri første runde. Desværre for Tina fik hun to nedslag i anden runde, og må derfor formodes at være udenfor topkampen på søndag.
Andreas Schou er til start på Vivaldi K e. Indoctro. Den kårede hingst var fejlfri i begge runder, og de virkede meget sikre og i topform.

Linnea Ericsson og den kårede hingst Party Dance e. Cajus viste også overbevisende springning i begge runder, og med ialt 0 fejl inden søndagens finaler har hun et godt udgangspunkt.
Dagens helt store, imponerende resultat stod Charlotte von Rönne for, idet hun red to fejlfrie runder på begge heste; Cartani og Quibble N.

Åbent mesterskab
Thomas Velins Chopin van Het Moleneind e. Quick Star viste helt overbevisende og sikker springning i begge runder i dag, men desværre blev Thomas noteret for en enkelt tidsfejl i første runde, og måske kan den fejl komme til at koste ham muligheden for en absolut topplacering på søndag. 
Søndag rides også to runder i mesterskabsklassen og her vil rytterne blive udfordret med mere tekniske baner ligsom hestenes kapacitet vil komme på en prøve. Det betyder også, at DM-klassen er vidt åben for hele seks ryttere står noteret med blot 4 fejl, blandt dem sidste års vinder Søren Nørgaard Pedersen, forrige års vinder Thomas Sandgaard samt Charistian Schou, Kim Kristensen og Lars Bak Andersen.

 

Andreas Schou / Vivaldi K

 

Linnea Ericsson / Party Dance

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner