Femte kvalifikation af Dressurens Venner Cup

20-06-2017 07:21

Ringsted Sports Rideklub var denne weekend vært for femte kvalifikation af Dressurens Venner Cup, hvor det blev Ertebjerggaard Sports Rideklub, der løb af med sejren

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dressurens Vener Cup blev søndag eftermiddag afviklet på en varm sommerdag i det midtsjællandske. Fire hold var til start i femte kvalifikation, hvor sejren gik til Ertebjerggaard Sports Rideklub(ESRK) med 214,309%. Holdet har nu adgang til den store finale i Herning til september.

Det sejrende hold fra ESRK bestod af Marie Rune og Zacroyal G (73,534%), Maria Strandberg Jakobsen og Flying Betty (70,603%), Jannie Surrow Hedegaard og Stald-Majbøl’s Sundgard (70,172%) samt Julie Lindgren-Christensen og Roholts Tempter (64,655%), og de fire ryttere er nu direkte videre til finalen.

- Vi er naturligvis meget glade for at have vundet kvalifikationen. Det er altid sjovt at være med til turneringen, det er sjovt med det særlige sammenhold, når man stiller op som et hold. Det er faktisk tredje år, at Ertebjerggard Sports Rideklub vinder kvalifikationen, og to gange er vi blevet nr. 2 i finalen. Finalen plejer at være utrolig hyggelig. Det at vi tager afsted sammen som et team og kæmper sammen, det giver en helt særlig atmosfære, siger Marie Rune fra vinderholdet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen gik til holdet fra Sportsrideklubben Vallensbæk(SIV) med 207,241%, mens Midtsjællands Rideklub indtog tredjepladsen med 204,741%.

Om Dressurens Venner Cup
Dressurens Venner Cup er en danmarksturnering i dressur for klubhold sponsoreret af Dressurens Venner i samarbejde med Ingdam's. Cuppen afvikles over 6 kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Der er to kvalifikationer på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. Finalen afvikles i september i Herning. De seks kvalifikationer afvikles over en dag, og rides i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets rytter LA2 og to ryttere rider LA5.

Se alle resultaterne HER

/DRF

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen