Fejlfire danskere – og Dannebrog til tops

20-10-2018 13:07

Mathilde Falle

Formiddagens CSIP-klasse gav store udfordringer for de unge ryttere, hvor kun fire ud af de i alt 29 starter red fejlfrit

Copyright Ridehesten.com
Vinderen Freya Strandby Møller og ponyen Attyrory Rebel. Her er hun flankeret af Casper Cassøe, sin glade far og Joan Dahm Nielsen fra Equsana.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I anden kvalifikation til søndags Pony Grand Prix viste banen sig at give de unge ryttere udfordringer, især nedslag på de samme tre-fire forhindringer gik igen. Klassen blev afholdt i metode A, altså tidspringning uden omspringning, og derfor blev der også satset.  

Copyright Ridehesten.comEsme Ege Olsen og ponyen Grantorino.  Langt mellem nulrunderne
Den første fejlfrie rytter blev danskeren Esme Ege Olsen med ponyen Grantorino, som også endte på en andenplads i klassen. Derefter så det lidt sort ud med nulrunderne, indtil Freya Strandby Møller red på banen med ponyen Attyrory Rebel, som både sprang sikkert og hurtigt. Det resulterede også i at de tog sejren i klassen. Lige efter Freya, kom lillesøsteren Thilde Strandby Møller på Showtym Viking, som med stort overblik leverede endnu en nulrunde og endte på tredjepladsen. Fjerdepladsen var også den sidste nulrunde, som blev flot leveret af Isabel Vang Hvitved og ponyen Jack The Lad. Femtepladsen blev Mette Askham Jensen på ponyen Flandernhof’s Sunny Boy, som også red nul på alle forhindringerne, men dog med en enkelt tidsfejl.

Copyright Ridehesten.comThilde Strandby Møller på Showtym Viking. De tre musketerer 
Under præmieoverrækkelsen, kunne man ikke undgå at ligge mærke til de tre grå jakker, der nærmest holdt side om side. En grå jakke er nok mere eller mindre almindeligt på en springbane, men disse tre jakker, nemlig første-, anden- og tredjepladsen viste sig at være specielle. Både Freya, Esme og Thilde er nemlig elever hos Absolute horses, hos Christian og Andreas Schou og Bo Kristoffersen.
Se alle resultater fra klassen HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner