Fantastiske dressurhopper i region 3

13-08-2017 20:08

Maria Schacht

Dansk Varmblod region 3 bød i dag på hoppekåring, og de bedste hopper gik igennem med skyhøje kåringsresultater og flere 10-taller blev delt ud

”Sådan skal en hoppe trave ifølge Dansk Varmblod” – sådan lød de flotte ord om dagens bedste 3-års hoppe. Finalen stod mellem de to hopper, der havde vundet de to 3-års hold: den ene med et 10-tal for trav, og den anden med et 10-tal for galop. Det endte altså med, at katalog nummer 303 Straight Horse De Milla e. De Niro/Blue Hors Zack, avlet og ejet af Straight Horse Aps og redet af Mette Sejbjerg. Hoppen fik altså blandt andet 10 for trav og 9 for galop.

Copyright Ridehesten.com
Skovens Tzarina

Vinder af det andet 3-års hold, og altså skuets anden bedste hoppe blev således katalog nummer 336 Skovens Tzarina e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro, avlet af Kirsten Bjerregaard Hansen og Jens Lund Pedersen og ejet af Helgstrand Dressage A/S. Denne hoppe blev også redet af Mette Sejbjerg.

Der er mulighed for et gensyn med de to ekstremt gode hopper til Eliteskuet senere på måneden. Derudover blev følgende hopper udtaget til Eliteskuet fra de to 3-års hold:

324 DREAM CATCHER e. SEZUAN/BLUE HORS DON SCHUFRO, avlet og ejet af Dressage Arvé og redet af Emma Ahlberg.

327 SEESCHWALBE MACOHL e. SEZUAN/SCHWADRONEUR, avlet og ejet af Frank Jensen og Thomas Bach Jensen, og redet af Emma Ahlberg.

328 QUEENPARKS WENDY e. SEZUAN/BLUE HORS SOPRANO, avlet af Kurt Gosmer og ejet af Helgstrand Dressage A/S. Hoppen blev redet af Søren Wind.

657 HOLMENS MOKKA e. DREAM BOY/CRELIDO, avlet og ejet af Diana Vejrsø Kruse og redet af Malene Mira Petersen.

En stor del af 3-års hopperne blev kåret i RDH.

Copyright Ridehesten.com
ML’s Zeline

Hos de 4-års hopper gik sejren til katalog nummer 352 ML’s Zeline e. Blue Hors Zack/Lorentin II, avlet og ejet af Lars Mainz og Karina Laustsen og redet af Anne Marie Hosbond

Udover DV arrangementet hos Stutteri Ask, afholdte Stutteri Ask selv unghestechampionat i går og som en fortsættelse på det, også løsspringningschampionat i dag for 2- og 3-års heste, så der var rigeligt for tilskuerne at se på hele weekenden. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen