Fandt en køber på en halv time

13-04-2021 07:35

I den forgangne uge var det 10-årige Vestervangs Dusty Star som var den mest sete salgshest på Ridehesten.com. Sælger fik den første henvendelse efter 30 minutter og blot to døgn senere var Dusty Star solgt

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I sidste uge blev 10-årige Vestervangs Dusty Star e. Tailormade Stardust/Credlido (opdr. Kresten Sigshøj) sat til salg på Ridehesten.com. Med over 3.000 visninger i den forgangene uge blev vallakken dermed den mest sete salgshest i sidste uge med over 3000 visninger. 

Tvillingesøstrene Isabella og Frederikke Raunskov som driver Raunskov Dressage, satte sidste søndag Vestervangs Dusty Star til salg på Ridehesten og blot en halv time senere ringede telefonen, hvor den første kunde ønskede at få en prøvetur på hesten.

– Kunden kom og prøvede ham sidste tirsdag og efter blot ti minutter i sadlen, vidste hun bare at det skulle være ham. Vi fortalte at vi havde fået rigtig mange henvendelser på ham, så hun turde ikke vente med at beslutte sig, så hun besluttede sig på stedet for købe ham, fortæller Frederikke Raunskov. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det betød at Dusty star på blot 1,5 døgn blev solgt og tvillingesøstrene har efterfølgende fået fem-seks henvendeler hver dag på den eftertragtede vallak, som skal i handelsundersøgelse i morgen onsdag. 

– Vi har solgt flere heste via Ridehesten.com og været rigtig glade for det. Samtidig har vi fundet den perfekte familie til Dusty Star og vi glæder os over at kunden har fundet en ny bedste ven, slutter Frederikke. 

Vil du også sælge din hest på Danmarks største markedsplads for køb- og salg af heste så klik HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner