Et nyt magasin er på gaden

01-02-2018 14:23

Magasinet Ridehestens februarnummer er nu nået frem til flere tusind læsere: Det er et blad, der byder på en bred vifte af artikler

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange af magasinet Ridehestens læsere sidder nu med et nyt blad i hånden eller vil modtage det inden for de næste få dage.

Februar 2018-bladet favner bredt og byder blandt faglige artikler på spændende emner som digital markedsføring, fokus på rytterens vejrtrækning, løsdriftsstalde, pleje af ridestøvler, fodring af hoppe og føl, næsebåndsreglen, FEI's ændring af dressurkarakter, hesten i balance, når ridning giver kronisk hjernerystelse, korrekt til biddet, ridesport på sociale medier - en beretning om en militaryrytter på ridt i hovedstaden. Ja, der er nok af interessante emner at læse om i februar måned.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dette blad, hvor man også finder et minitema om sikkerhed hos dyrlægen, sætter stor fokus på Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning for at give læseren en tilbundsgående idé om, hvilke dage passer bedst til ens egen interesse og behov. Avlsmæssigt byder bladet på den avlsfaglige beretning for 2017 samt bedækningstallene for samme år.

Holder man af profilartikler kan man læse om Dorte Christensen, der rejste ud for at blive springrytter hos Hugo Simon og aldrig kom tilbage til Danmark, eller om dressurrytter Cathrine Dufour, der fortæller sin historie om hverdag og træning. Og blandt profilartiklerne har vi fået en snak med et springrytter og en avlerfamilie, der har et nært og frugtbart samarbejde.

Vi ønsker alle rigtig god læsning.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner