Erhvervslivet imponeret af ridesporten

29-10-2015 09:30

Deloitte i Slagelse inviterede kunder og forretningsforbindelser til et vip-arrangement i forbindelse med Odense Horse Show og det blev en stor succes

Copyright Ridehesten.com
Udkig over banen fra Deloittes VIP-område.

Deloitte Slagelse inviterede kunder og forretningsforbindelser til JBK Horse Show den 17. oktober 2015, hvor de deltagende fik en rigtig flot oplevelse. Deloitte er medsponsor ved OL 2016, og de deltagende hørte blandt andet Prinsesse Natalie fortælle om forberedelserne hertil.

Spændende arrangement
De inviterede sad i VIP-området, hvor de bl.a. så Jens Trabjerg, medstifter og arrangør af JBK byde velkommen, world cup dressur, grand prix springning, Tom Kristensen foredrag samt et oplæg ved prinsesse Natalie og elitechef Kimi Nielsen. Her hørte gæsterne bl.a. om forberedelserne til OL 2016, anekdoter fra tidligere mesterskaber og der blev ivrigt stillet spørgsmål. Yderligere bød arrangementet på middag, musik af kunstneren Nabhia samt aftenparty. Susanne Wettergren og Marie Rune, som begge arbejder ved Deloitte i Slagelse, er initiativtagerne bag arrangementet. ”Ridesporten står jo naturligvis mit hjerte meget nær, og jeg synes, det kunne være spændende at stable et virksomhedsarrangement som dette på benene”, fortæller Marie. ”Samtidig er Deloitte medsponsor ved OL 2016, så vores fokus på sportsudøvelse i det hele taget passer fint sammen med dette arrangement”, tilføjer Susanne. Og responsen fra de deltagende er da også yderst positiv.  

De deltagende var imponerede over dagen
Blandt de inviterede var bl.a. Hanne Elsner fra Fuglebjerg Kistefabrik, som deltog sammen med sine to døtre, som begge er seriøse dressurryttere. ”Vi havde en virkelig skøn og lærerig dag. Det var et fantastisk arrangement, Deloitte stod bag”, fortæller Hanne. ”Vi er glade for, at initiativet blev taget godt i mod, og at vi bl.a. grundet Deloittes sponsorat ved OL, har mulighed for at give vores kunder denne oplevelse”, slutter Susanne Wettergren fra Deloitte i Slagelse.

Kilde: pressemeddelelse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen