Er I klar til Christmas Show?

13-11-2022 10:02

Annika Knudsen Lorentsen

I morgen rider den første rytter på banen ved det første af fire julestævner afholdt af Danish Derby Horse Shows. Har du lyst, er der uden tvivl spændende ridning af se i løbet af de kommende fire uger

Copyright Ridehesten.com
Hallen på Vilhelmsborg er altid festligt pyntet op til jul. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Over fire uger afholder Danish Derby Horse Shows fire julestævner, og det første starter allerede i morgen, hvor Vilhelmsborg danner rammen om Christmas Show Warm Up for hest. 

De første dage ved stævnet byder på mere end 300 starter om dagen, og senere på ugen skal der blandt andet rides kvalifikation til KRAFFT Tour of Amateurs, ligesom der er flere finaler på programmet. Efter Warm Up-stævnet for heste følger en uge med Warm Up-stævne for ponyer, og de mange deltagende ponyryttere plejer at være gode til at skabe en ægte julestemning, så her er også god grund til at møde op på Vilhelmsborg ved Mårslet lidt udenfor Aarhus.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter de to Warm Up-stævner afholdes Baltic Cup-finalen på Vilhelmsborg, mens det hele afsluttes med det store landsholdt, Danish Christmas Show, hvor der er mange spændende klasser op til 150 cm på programmet. Foruden de almindelige springklasser, er der ved dette stævne også forskellige underholdningsklasser, heriblandt Six Bar, hvor der forhåbentligt skal springes rigtig højt. 

Se startlister for det første stævne.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen