Endnu en topplacering til Hein Ruus

04-10-2019 19:39

Camilla Tiefensee Schrøder

Den danske landsholdsspringrytter Nikolaj Hein Ruus fortsætter sin stime af gode resultater ved World Cup-stævnet i Sacramento, USA

Copyright Ridehesten.com
Nikolaj Hein Ruus havde også Crusador Z med til EM i Rotterdam 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nikolaj Hein Ruus, som er bosat i Canada, har taget turen til Sacramento i Californien for at deltage i World Cup-stævnet i denne uge, og det har foreløbig været en stor succes for den danske rytter.
Han har allerede indledt ugen med tre placeringer ud af tre starter i går, og i dag blev det til en femteplads i CSI3*-W 150 cm, hvor han var til start med den 10-årige Crusador Z e. Chacco-Blue/Indorado. Han red først en fejlfri runde i hovedspringningen, og med sin hurtige tid lå han til en andenplads i omspringningen, hvis ikke det havde været for en enkelt bom undervejs.

Vinderen blev tyske Mathis Schwentker på NKH Caruso, som var eneste rytter, der red dobbelt fejlfrit. Samme rytter havde i øvrigt også en DV-hest med til start, nemlig den 9-årige NKH Carrido e. Carrico/Escudo II (opdr. Niels Johansen og Mette Madsen), som sprang første runde med en enkelt tidsfejl.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultatlisten

Selve World Cup-springningen afvikles lørdag aften lokal tid.

Se start- og og resultatlisterne

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen