Endelig blev det til guld for Emilia Rebecca Rohde

22-08-2021 14:08

Efter 3 år med sølvmedaljer, blev det langt om længe til guld for Emilia Rebecca Rohde, som netop har vundet DRF-mesterskabet i springning for kategori III-ponyer på den velspringende Tovdal's Anais Anais

Det er altid fart over feltet når kategori III-ponyerne er på banen og dagens finale i det individuelle DRF-mesterskab for den mindste kategori, var der ingen undtagelse. Her mødtes otte ponyer på græsset i Bernstorffsparken, for at ride anden- og tredje runde. I den indledende runde i går var der fire fejlfrie, men efter dagens første runde blev der vendt lidt rundt på det hele. Nogle af dem som var fejlfrie i går måtte indkassere fejl i dag, men andre red fejlfrit.

Det eneste som formåede at ride fejlfrit gennem alle tre runder var rutinerede Emilia Rebecca Rohde på Tovdal's Anais Anais og da sidste rytter havde redet i anden runde, stod det klart at dette års DRF-mesterskab for kategori III-ponyer tilfaldt Emilie og Anais. 

Efter 3 år med sølvmedaljer ved både indendørs og udendørs mesterskaber for makkerparret, lykkedes det endelig at ride guldmedaljen hjem. – Jeg er bare rigtig glad, fortalte Emilia efterfølgende til Ridehesten.

Fire ryttere havde fire fejl og de mødtes i omspringningen om sølv og bronze. Her lykkedes det for både Ingrid Christine Laursen på Carabas du Marquais og Eva Harriet Elkjær Christensen på Claughaun Thady at ride fejlfrit, så det blev tiden der blev afgørende hvor hvem der skulle have hvilke medaljer. Med utrolig hurtig omspringning i tiden 29,54 sekunder blev det til sølv for Ingrid mens Eva red bronzemedaljen hjem i tiden 35,85 sekunder.

Se det samlede resultat HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen