En super start på udendørssæsonen

07-04-2018 21:27

Camilla Tiefensee Schrøder

Årets første udendørsstævne er for youngrider Caroline T. Elsner gået over al forventning, fortæller hun fra den danske lejr ved dressurstævnet CDI Zeeland Outdoor i Holland, hvor mange ryttere er blevet placeret

Copyright Ridehesten.com
Caroline T. Elsner og Alskenz Firfod
Nyheden fortsætter efter annoncen

Årets første internationale udendørs dressurstævne er i fuld gang i Holland. Danmark er repræsenteret af både junior- youngrider- pony- og seniorryttere, og som tidligere beskrevet på Ridehesten.com har bl.a. Nanna Merrald klaret sig flot med Quater Boy i CDI3*-klasserne, men hun er langt fra den eneste dansker, der har opnået fine placeringer.
Den unge rytter Caroline T. Elsner blev nummer fire i youngriderklassen i går og nummer tre i dag med DV-hingsten Alskenz Firfod e. Zardin Firfod/Zalmiak Firfod (opdr. Morten Plenborg), og hun er meget tilfreds med hesten, som har været dejlig afslappet.
– Alskenz har gået over al forventning, trods det er første udendørsstævne og i det hele taget første gang vi har redet udendørs i år, siger Caroline, som i dagens youngriderklasse opnåede tredjepladsen med 71.373 %. I samme klasse kom Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro på en flot fjerdeplads med 71.325%.
Caroline fortæller, at hun glæder sig over sine og de andre rytteres placeringer og det dejlige forårsvejr.
– Solen har skinnet fra en skyfri himmel, og det har været omkring 20 grader i dag. Vi glæder os til kür-finalen i morgen, hvor 4 ud af 5 youngriders er med, slutter hun.

Junior- og ponyplaceringer
Flere ponyryttere har ligeledes stået højt på resultatlisterne. I dag blev Liva Addy Guldager Nielsen nummer fire i CDIP Comp. B på D'Artagnan med et ridt bedømt til 70.450 %, mens Helena K. Ejlersen og Mathilde Kalstrup Jensen snuppede henholdsvis 5.- og 6.-pladsen i CDIP Comp. A.  Helena opnåede 70% lige ud på Mini Cooper 5 og Mathilde fik 69.865 % på Cake Royal.
I går fik juniorrytter Sara Aagaard Hyrm en femteplads med scoren 69.697% på Skovborgs Romadinov e. Blue Hors Romanov/Mago XX.

Både youngriders, junior- og ponyryttere rider kür søndag, mens küren for seniorrytternes vedkommende blev overstået allerede i fredags. Her kom Nanna Merrald og Gørklintgårds Quater Boy på fjerdepladsen i Intermediate Freestyle to music med 74.700 %.

Se start- og resultatlisterne.

Nyheden fortsætter efter annoncen


 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen