En ny spiller i hestefoderbranchen

06-06-2016 15:58

Selv om Kristoffer og Morten Nygaard Olesen er nye i hestefoderbranchen, så har de et velrenommeret firma i ryggen i kraft af Natural Brande A/S, som deres far Peter har grundlagt, og ligeledes deres belgiske leverandør af mærket AVEVE, der er blandt branchens største i verden

De to brødres forskellighed skaber en tydelig dynamik i firmaet, og deres forskellige kompetencer er med til at fastholde den gensidige respekt, som der kræves for at kunne drive succesfuld forretning sammen. Morten på 34 og Kristoffer på 38 år er ikke blot brødre men også partnere i familievirksomheden, som deres far Peter Olesen har grundlagt.

I Natural Brande tilstræber man sig på at levere de bedste produkter og den bedste service – med det formål at skabe succesfulde forretninger med foder og tilbehør til kæledyr og hobbydyr. Kunderne er dyrebutikker, butikskæder og grovvareselskaber. I Natural Brande arbejder man meget i udvikling af ”no name-produkter”, og således er deres speciale blevet at bygge et brand op.

– Salg af hestefoder lå lige til højrebenet, da vores forhandlere efterspurgte det, fastslår Morten.

At valget faldt på Aveve hestefoder er ikke nogen tilfældighed. Der skal være knowhow bag produktet og finansiel styrke bag producenten, og så skal det kunne tilpasses det nordiske marked.

– Det er vores troværdighed over for vores forhandlere vi spiller med, når vi siger, at vi lykkes med det. Så skal det også lykkes, for vi gambler med vores navn og gode ry, siger Kristoffer.

Læs artiklen om firmaet, der er den nye aktør med hestefoder i grovfoderbranchen, i juninummeret af magasinet Ridehesten. Se det digitale magasin HER.

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen