En flot 5.plads til det danske militaryhold

04-08-2019 18:01

Alle danske militaryryttere var klar til at indtage springbanen ved European 3* Championship i Westerstede, hvor Danmark sluttede på en flot femteplads 

Copyright Ridehesten.com

Det danske militaryhold var klar til at gå efter bronzemedaljen ved  European 3* Championship i tyske Westerstede. Forud for dagens ridebanespringning lå Danmark på en flot femteplads og blot 10 strafpoint fra bronzemedaljen.

Alle danske heste gik gennem morgenens vetcheck, og ekvipagerne var klar til at kæmpe på springbanen. Bedste dansker var endnu engang Tia Lundemose Andersen på Chelsea. Ekvipagen sluttede som nr. 17 ud af 66 startende med en tid på 40,10 efterfulgt af Bianca G. Bagge og Incredible B som nr. 23 med tiden 44,70. Katja Berg og Vitan van Alsigen blev nummer 29, mens Pia Refsund Elbo og Rodion sluttede som nummer 32. Emma Marie Hansen og Clapton blev nummer 43, og Simone Vinther og Stenvænge Police nummer 46. 

Efter dagens præstationer slutter Danmark på en flot femte plads med ved EM. Guldet gik til Tyskland, mens sølv gik til England og bronzemedaljen gik til Østrig.

Se alle resultaterne HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen