EM-ponyen Dot Com flytter til Sverige

25-12-2021 16:36

Annika Knudsen Lorentsen

Ponyen Dot Com, som blandt har vundet et utal af dressurklasser med Josephine Gert Nielsen i sadlen, er efter 9 år i Danmark flyttet til Sverige hos sin nye rytter Oliver Brink

Copyright Ridehesten.com
Josephine Gert Nielsen og Dot Com. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mediet Eurodressage beretter, at den danske pony Dot Com, som i mange år har haft et utal af succesfulde resultater på dressurbanerne med danske ryttere, fremover vil rides af svenske Oliver Brink, som har købt ponyen. 

Dot Com startede sin karriere under Frederikke Aagot Jabine, som endte som nr. 10 ved DM for kategori 2-ponyer i 2016. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I 2018 overtog Josephine Gert Nielsen tøjlerne på den velgående pony, og i 2,5 år havde de stor succes sammen. De har vundet holdguld og individuelt guld med NM i 2019, ligesom de blev udtaget til det danske EM-hold i 2020, på trods af, at det normalt udelukkende udgøres af kategori 1-ponyer. Her vandt de holdsølv og blev nr. 12 individuelt. 

Efter Josephine overtog Sofia Rosenkilde tøjlerne og sammen har de i år redet en rette nationale stævner, heriblandt DM, hvor de vandt bronze. 

Nu flytter Dot Com til Sverige, hvor den svenske OL-rytter Jan Brink, har købt hoppen som lærepony til sin søn Oliver Brink. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen