Elegante dressurmodeller til fremtiden (video)

23-06-2021 20:02
Avl

Vi præsenterer hermed endnu to af i alt 18 nøje udvalgte føl, der sættes under hammeren, når Dansk Varmblod allerede i næste uge afholder følauktion på Blue Hors. I dag ser vi to føl med både udstråling og power i bevægelsen

Copyright Ridehesten.com
Kild's Roxanne. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I samarbejde med Blue Hors afvikler Dansk Varmblods årets første følauktion lørdag den 26. juni 2021 under dressurstævnet Blue Hors Sommerfestival på Blue Hors i Randbøl.

Der åbnes for online bud torsdag den 24. juni kl. 17, men auktionen afsluttes under den fysiske auktion med publikum på Blue Hors lørdag aften.

Ønsker du at være med i hallen lørdag aften, kan du tilmelde dig til Louise Ringbo på lrb@varmblod.dk.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kild's Roxanne e. Revolution/ Ampère/ De Niro er en graciøs model. Dette elegante dressurhoppeføl er harmonisk, ædelt og letbenet. Hun har særdeles god bevægelse i trav og galop, med god balance og aktion. Et moderne og tiltalende føl til såvel avl som sport.

Det fås det ikke meget smukkere end Agerbæks corvell e. BH Farrell/ BH Don Olymbrio/ BH Don Romantic, som er et super ædelt, velrejst og elegant hingsteføl med godt hingstepræg og et udtryk, der siger ”her kommer jeg”. I hoppestammen finder man elitehopper i mange generationer, og b.la. Grand Prix-hesten José Kilen er af denne stamme.

Se hele auktionskollektionen.

Copyright Ridehesten.com
Agerbæks Corvell. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen