Ejlersgaard er jysk mester i svær dressur (video)

05-12-2021 11:16

Annika Knudsen Lorentsen

Det er netop blevet afgjort, at Anette Ejlersgaard tog sejren i det første af tre jyske mesterskaber, som afgøres hos Sportsrideklubben Aalborg i dag. Det gjorde hun i sadlen på den velgående 8-årige Baunehøjens Carpaccio

Copyright Ridehesten.com
Anette Ejlersgaard og Baunehøjens Carpaccio DWB. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag står den på Jysk Mesterskab hos Sportsrideklubben, hvor der skal findes vindere i tre forskellige sværhedsgrader. Det første mesterskab er afgjort, og det blev i dag afgjort i Prix St. Georg, hvor Anette Ejlersgaard sikrede sig sejren. 

Det gjorde hun med 73,421 procent i dagens klasse, som blev sammenlagt med hendes resultat i Intermediaire I fra i går, hvor hun opnåede 74,825 procent. Anette var til start i sadlen på sin hest Baunehøjens Carpaccio DWB e. Charmeur/ Kermo's White Talisman (opdr. Pia Gobert).

Copyright Ridehesten.com
Anette Ejlersgaard og Baunehøjens Carpaccio DWB. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Ekvipagen havde viste mange fine takter i deres program i dag, og særligt hen i mod slutningen af programmet modtog de flere 8-taller fra dommerne, og med deres to gældende resultater sluttede de med 148,246 point i mesterskabet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Anette var selv glad for at være tilbage på stævnebanerne med Carpaccio, og i videoen nederst kan I høre hende fortælle lidt om weekendens præstation. 

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Znickers. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Andenpladsen i mesterskabet gik til Nanna Skodborg Merrald i sadlen på 8-årige Blue Hors Znickers e. Blue Hors Zack/ De Niro (opdr. Hans Rode) og sammen opnåede de 144,123 point i mesterskabet. 

På tredjepladsen i mesterskabet blev det Jeppe Mølgaard med Carlton Hill VDL e. Uphill/ Vincent, som sammenlagt opnåede 142,368 point. 

Resultatet af mesterskabet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen